Wat eraan voorafging

Na mijn humaniora ben ik aan een opleiding binnenhuisarchitectuur begonnen. Helaas niet met succes, maar toch is mijn interesse voor vorm en kleur - in al zijn facetten - nooit weg geweest. Op een laag pitje soms, maar toen ik wat meer tijd kon vrij maken ben ik keramieklessen beginnen volgen bij Marleen Van Steenvoort in Atelier De Cirkel in Brasschaat. 3 of 4 jaar, ik weet het niet meer precies, maar het was alleszins een leuke en inspirerende tijd.
Nadat ik Ann heb leren kennen en naar Merelbeke ben verhuisd, heb ik nog 2 jaar de vrijetijdsateliers opbouw in Merelbeke gevolgd, bij Inge Casteleyn.

Wat brengt de toekomst

Eigenlijk heb ik geen flauw idee. Vandaag ben ik minder met keramiek bezig, maar ik moet toegeven dat het enthousiasme van Ann wel aanstekelijk werkt, en ik maak telkens wel iets nieuw voor ons volgend event. Dus misschien mag je binnenkort toch terug meer werk van me verwachten.

De bovenste 3 foto’s zijn gemaakt door Koen Vanhaverbeke. Waarvoor dank. 

Meer info over Koen vind je op uwfotograaf.be.