Blog

Array

Eindejaarsopendeur

Eindejaarsopendeurdagen. 
Read More
Array

Creating apart, exposing together

UITGESTELD WEGENS CORONA Creating apart, exposing together Bakwerk exposeert samen met Onderhuids in de pastorie te Munte (Merelbeke). Een expositie waar schilderkunst, keramiek en osteologie samen gaan.Wegens Corona werd deze expo uitgesteld naar het voorjaar van 2021.
Read More
Array

Belgium Art and Design

De Belgian Art & Design Fair viert het maken—ergens tussen kunst en design. Maar vooral het maken op zich, zonder per se te categoriseren. Soms het een. Soms het ander. Meestal tussenin.
Read More
Array

Armand & Francine

Design sale united designers.
Read More
Array

Stiel en Stijl

Stiel en Stijl wil een plaats creëren waar ontwerpers en vakmensen hun passie voor design en ambacht delen met een groot publiek.Met Stiel en Stijl brengen we een ode aan het vakmanschap. We willen laten zien dat schoonheid, kwaliteit, ambacht en hedendaagse vormgeving mooi samengaan.
Read More
Array

Belgium Art and Design

Where art meets design. BAD is een kunstbeurs in Gent voor de eigentijdse creativiteit. In een karaktervolle site, brengt BAD kunstenaars en designers samen. Het geeft bezoekers meer dan ooit directe toegang tot de kunstenaar of designer en zijn kunstwerken of ontwerpen. BAD is jong en in de ban van kwaliteit. Dit wordt consequent doorgezet in...
Read More
Array

Hello world!

Bakwerk komt voor het eerst naar buiten met zijn creaties.
Read More