Bakwerk van Ann

Ann Vermaercke

Naast het werk dat ik doe als zelfstandig grafisch vormgever en lesgever grafische toepassingen bij Syntra West, is ondertussen is de pottenbakkers hobby uitgegroeid tot een mini-onderneming. Wij – man Paul en ik – maken keramiek, zowel gebruiksgoed als decoratieve stukken. Alles is te koop bij ons thuiswinkeltje of online in onze shop.

In 2008 leerde ik pottenbakken in de vrijetijdsateliers in Merelbeke. Mijn liefde voor het kunstambacht is daar ontstaan. Aansluitend deed ik 3 jaar ondernemersopleiding Pottenbakker in Syntra West. De tijd was gekomen om ‘af te studeren’ als pottenbakker. ‘Levenslang leren’ is hier echter geen loos begrip. Veel oefenen, cursussen en workshops blijven de ruggengraat van dit vak.

Iedereen is welkom om ons een bezoekje te brengen. Dat kan op afspraak 0473 910 998 of hallo@bakwerk.be. De 2e en 4e zaterdag van de maand is onze winkeltje open, kom langs en neem een kijkje.

 
Winkelwagen